Menü
Kosár

Blog

30 Oct FOCENZA a légzéscentrum!
Focenza Magyarország 0 316
Csak stílusosan és vidáman Focenza maszkban is - ha már kötelező!A jelenlegi körülményekhez igazodva már Focenza maszk is kapható üzletünkben! A felnőtt és gyerekméretben is elérhető maszk ugya..
16 Oct Bánhegyi Adrienn is a Focenzát választotta!
Focenza Magyarország 0 1062
Bánhegyi Adrienn többszörös világ- és Európa-bajnok ugrókötelezőnk is a Focenzát választotta! Ehhez az izgalmas és mozgalmas sporthoz nagyon jól illik a Focenza technikai ruházata.Hogy miért is..
13 Sep Focenza gyárlátogatás
Focenza Magyarország 0 6278
Az Édesítő csapata, Focenza gyárlátogatáson járt Olaszországban! A kis videóban megtudhatjátok, milyen technológiával készülnek a termékeink...
29 Aug Focenza intimzóna
Focenza Magyarország 0 10423
A szombathelyi üzletünkben járt az Édesítő csapata! A kis videóban Horváth Takács Szabolcs mesél nekünk a Focenza fehérneműk tulajdonságairól...
02 Aug Focenza formabontó
Focenza Magyarország 0 1695
Tudj meg többet a Focenza alakformáló termékeiről!..
16 Jun Olaszország egy kis szelete megérkezett Szombathelyre
Focenza Magyarország 0 611
A Focenza fehérneműüzlet vidámságot akar csempészni a szombathelyiek életébe.Megnyitotta kapuit Szombathely legszínesebb fehérnemű üzlete, a Focenza. Ilyen olaszos nyitóbulit még nem látott a v..
15 Sep Hello Győr - Megjöttünk!
Focenza Magyarország 0 14526
Megérkeztünk az ország egyik legszebb városába, Győrbe!Mostantól itt, az ETO Parkban is megtalálhatóak kiváló minőségű fehérneműink és 100%-ig varrásmentes, olasz divattermékeink, nézzetek be hozzán..
15 Sep Focenza trendleső
Focenza Magyarország 0 8646
A Focenza termékeiben még a forró nyári napok is könnyebbek! A kis videóban a következő kérdésekre kaphatunk válaszokat:Mit viseljünk a nyári melegben? Milyen anyagból készült termék a legjobb vi..
15 Sep Focenza mozgás
Focenza Magyarország 0 8074
Milyen anyagból készült sportruházatot érdemes választani? Mi a titka a mikrofibra anyagból készült technológiának? Érzékeny bőrűek is viselhetik ezt az anyagot?..
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)